13 Eylül 2015 Pazar

AZ Screen Recorder - Rootsuz Ekren Videosu Çekme

AZ Screen Recorder ile ilgili görsel sonucu
AZ Screen Recorder Lollipop ekranını kaydetmek için en iyi uygulama. Kök erişimi, hiçbir zaman sınırı yok, filigran, özgür ve kaydı başlatmak ve durdurmak için tek bir hareket ile kullanımı çok kolay reklamı gerektirmez.
Bu ekran kayıt uygulaması basit ve şık bir kullanıcı deneyimi tasarımı ihtiyacınız olan her özelliği sağlayarak güzel screencast videolar yapalım olacaktır.

AZ ekran kaydedici HD ve FullHD video için ekran kaydetmenizi sağlar ve durakladı ve kayıt sırasında devam edilebilir Android pazarında sadece screencast app.
Ayrıca mikrofon ses kaydedebilir ve otomatik screencast videoları içine muxed edilir. Yani çok uygun öğretici, tanıtım video, oyun ve oyun veya video sohbet hakkında açıklama oluşturmak için yapar.
Kayan pencere her zaman üstte kalan herhangi bir ekranda tam şu anda ek izin verir.
Videolarınızı izlerken insanlar tam olarak ne yaptığını bilecek kadar ayarlarında, ekran dokunur etkinleştirebilirsiniz.
Ek olarak, ayar video çözünürlüğü, bit hızı, ekran yönlendirme, durdurmak için özelleştirilmiş zamanlayıcı, tasarruf dizin seçimi, görünümü / share veya bu ücretsiz ekran kaydedici birçok diğer özellikleri vardır kaydedilen videoları silmek ... Hepsi sizin için ücretsizdir !

Amacımız herkesi memnun yapar en iyi ücretsiz ekran kaydedici geliştirmek için ama bize destek ve / veya pro sürümüne yükseltmek istiyorsanız istiyorsanız, size bağış paketi satın ve bulunabilir olamaz süper serin ve benzersiz özellikleri alabilirsiniz piyasadaki diğer ekran kaydedici:
★ Magic düğmesi: ekranda herhangi bir şey göstermeden Kaydınızı denetleyen bir düğme. Böylece, video izleyiciler sadece size ekran görüntüsünü istediğiniz ne olursa olsun uygulaması, oyun veya üzerinde durulacak.
★ Ön kamerayı Yerleşimi: Eğer yüzünüzü ve herhangi bir boyut ve donukluk için ekranda herhangi bir pozisyona serbestçe sürüklenen ve özelleştirilebilir küçük bindirme penceresinde duyguları, kaydedebilirsiniz.
★ Geri sayım sayacı: Eğer kayıt önce hazırlanmak için bir şey var mı? Başlatmak ve istediğiniz an çatırdamaya hazır olana kadar Merak etmeyin, geri sayım sayacı bekler.
★ Ekranda Beraberlik: Bir öğretici yaparken bu benzersiz özellik çok büyük. Sen vurgulamak sembolü çizmek veya doğrudan ekranda seçilen herhangi bir renk ile bir şeyler işaretleyebilirsiniz.
★ videoları Trim: screencast uzun olabilir ve gereksiz bilgiler içermektedir, size videoları daha etkileyici yapmak istemiyorum trim parçaları olabilir.

Almanca, Fransızca ve Korece Portekizce, İspanyolca, Arapça, bu ekran kayıt uygulaması tercüme bize yardımcı olduğunuz için Bruno Mioto, Jose Castillo, droidiat, Chau Tayland ve Simon Mehringer Bizim büyük teşekkürler.
AZ Screen Recorder - Rootsuz Erkean Videosu Çekme
Kategoriler: AZ screen recorder ile rootsuz ekran videosu çekme programı , mobilden rootsuz ekran videosu çekme , bilgisayara bağlamadan rootsuz ekran videosu çekme 







Emeğe Saygı İçin Lütfen Aşagıdakı Reklamlara Tıklayın..



0 yorum:

Yorum Gönder