This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

22 Temmuz 2015 Çarşamba

Canlı TV apk



Herkeze merhabalar arkadaş bugün sizlere google playde kaldırılmış olan gerçek TV uygulamasının indirme linkini vericegim gogogle playde olan sahte TV uygulamalarıyla alakası yok vericegim indirme linkden dosyayı indirin ve indirilen dowland.php dosyasindaki .php yerini silip .apk yapın ve normal apk seklinde kurun

Ekran fotoğrafları:
 

Link:İndir

21 Temmuz 2015 Salı

Turkcell APN Roaming ile Open VPN Bedava İnternet

Turkcell APN roaming ile open VPN bedava internet

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere APN roaming ile Bedava internet yöntemini videolu bir şekilde paylaşacağım. Video daki adımları uygulayarak Open VPN ile Bedava internete girebileceksiniz.Ayarlar temmuz ağustos aylarında paylasilmistir.

Rar Şifresi: Yazılımmanyağı

APN ROAMİNG İLE BEDAVA İNTERNET VİDEOLU

https://­www.youtube.com/­watch?v=Puxx-Nj-zWU&f­eature=youtu.be

Video daki ayar dosyaları
OPEN VPN TEMMUZ CONFİG
Video daki dosyalar
TIKLA
 open VPN config
Mobil link
http://upfile.mobi/1011975




Turkcell APN ROAMING indir

Turkcell Bedava 100 MB ve Bedava SMS Gönderme .

                         

                   
                       BİP APK İNDİR

Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Turkcell 100 SMS ve Bedava SMS Göndermeyi Ögreticem İlk Önce BİP Uygulamasini Telefonunuza İndiriyorsunuz.
Sonra  Bip`e Bilgilerinizi Giriyorsunuz.
BİP Açıldığında Rastgele Birisine Mesaj Gönderin
Mesaj Gönderdiğiniz de Salı Günü 100 MB Hatınıza Yüklenecektir.
Ve BİP Uygulaması İle Bedava SMS te Gönderebilirsiniz.

                 
                         BİP APK İNDİR

Cam scanner apk


Herkeze merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere kâğıtta yazılı olan bir metini PDF dosyasına çevirmek zor gibi gözükse de bu proglamla rahat bir bicimde herhangi bir kâğıtta yazan yazinin fotoğrafını çekip pfd dosyası haline getirebilirsiniz.

İndirme linki:

Ekran fotoğrafları:
 


20 Temmuz 2015 Pazartesi

Durum çubuğu ve navigasyon tuslarini değistirme

Herkese merhabalar arkadaşlar bir çoğumuzun da sıkıldığı bildirim pencerelerini vereceğim program sayesinde rahatlıkla degistirebiliceksiniz kullanımı son derece basit olup ayrıca telefonunuza navigasyon tuşu ekleyebilir navigasyon tuslarinin tipini de değiştirebilirsiniz programi aşağıda bulunan linkden indirebilirsiniz xposed modulu olarak kurabilirsiniz




                       LİNK
http://dl-xda.xposed.info/modules/lfprodev.xposed.xstana_v76_52f24a.apk

19 Temmuz 2015 Pazar

Vodafone ve Avea Your Fredoom En Hızlı Ayar.(19.07.2015)




Merhaba arkadaşlar bugün sizlere your freedom vpn DNS ile yapabileceğiniz maximum hız ayarlarını göstereceğim.Resimlerde verdiğim değerleri sunucu ayarları kısmında gerekli yerlere doldurup normal internet ayarlarınızla bedava internete girebilirsiniz.Dns ile internet'e bedava olarak girebilirsiniz.DNS MAXIMUM Speed Ayarları aşağıdadır

YOUR FREEDOM DNS MAX SPEED AYARLARI
APN:internet




17 Temmuz 2015 Cuma

Screen Recorder Pro Apk-Sesli Ekran Videosu Çekme

SCR Screen Recorder Pro v0.21.4 FULL APK, yorum olarak aldığım isteklerde android cihazlarının ekran görüntülerini video şeklinde kaydetmek isteyen bir çok arkadaşımız vardı bugün ki konumuz onların işine yaracağını düşündüğüm yapımcılığını Iwo Banas’ın üstlendiği kendi alanında en iyisi olarak gördüğüm SCR Screen Recorder Pro uygulamasıdır. Uygulamayı başlatıp kayıt butonuna bastığınız andan itibaren android cihazınızın ekranında yaptığınız tüm işlemleri video olarak kaydeder bu sayede anı ölümsüzleştirmiş ve paylaşılabilir hale getirebilirsiniz. Yalnız kullanabilmek için cihazınızda ROOT yetkilerine sahip olmanız gerekiyor ayrıca android 4.0.3 üzeri sistemlerde çalışmaktadır. Kayıt görüntüleri oldukça kalitelidir ve ayarlanabilmektedir ayrıca sesleri de kaydeder. SCR Screen Recorder Pro Play Store’da 10.78TL’dir 2.800’den fazla indirilmiştir.



KURULUMU

SCR Screen Recorder Pro v0.21.4 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamamızı açalım.
UYARI : SCR Screen Recorder Pro uygulamasının çalışması için ROOT olmanız gereklidir. Ayrıca android 4.0.3 sistem şarttır.




SCR Screen Recorder Pro v0.21.4 FULL APK İNDİR – 4.4MB

15 Temmuz 2015 Çarşamba

Şarjın %50 Hızlı Dolsun !

          
Kategori: Bedava İntertet
Dil: Tüm Diller Mevcut
Boyut: 3.1 MB
Sürüm: 1.0.3
Platform: Android
Yayın Tarihi: 15.07.2015
Geliştirici Firma: Yusuf Yusufoglu
Dosya Türü: .apk

Merhaba Arkadaşlarlar eğer sizinde sarjınız hızlı gidiyorsa ve pirizin yanından beklemekten sıkıldıysanız tam yerindesiniz.
Bü gün sizlere şarjınızın nasıl hızlı dolacagını göstereceğim
İlke önce SUPER FAST CHRAGER uygulamasının telefonunuza İndiriyorsunuz.
Sonra uygulamayı açın orda START var ona tıklyın ve şarjda bekletın telefonu eskisinden %50 daha hızlı şarj olacak sizde fark edeceksiniz.








Premium VPN v3.0.1 Apk İndir

Premium Vpn apk
Kategori: Bedava İntertet
Dil: Tüm Diller Mevcut
Boyut: 5.2 MB
Sürüm: 3.0.1
Platform: Android
Yayın Tarihi: 15.07.2015
Geliştirici Firma: Yusuf Yusufoglu
Dosya Türü: .apk



Premium VPN Android Markette bulunmayan ancak bir çok kullanıya hizmet verdiğimiz bu uygulamanın amacı VPN kullanan kullanıcılara kolaylık sağlamak amacıyla yaptığımz bir Android uygulamamızdır.Bu uygulamanın asıl amacı ise bedava internet kulllanan kişilerin (Pia premium, vpnbook, freevpnme, Finch, ve Flight Vpn) olmak üzere 5 adet premiım vpn'ye ait üyelik bilgilerini ve configlerini içinde barındıran basit ancak kullanımı kolay basit bir uygulamadır.Ayrıca uygulamada 2 tema seçeneği vardır.Uygulamayı kullanan kişiler isterseler kendi premium hesaplarını uygulama üzerinden gönderebilir.Onayımızdan geçen hesaplar uygulama üzerinden diğer kullanıcılara sunulur.Bir nevi yardımlaşma uygulamasıda diyebiliriz.Bunlarlada bitmiyor tabiki, uygulamadaki yan menüden "Sohbet Odası" Adınızı yazarak giriş yapabilir.DiğerPremium Vpn kullanan kullanıcılarla sohbet edebilirsiniz.Sohbette Argo kelimeler kullanmak kesinlikle yasaktır! Uygulamayı yükledikten 30 Dakika içerisinden yan menüden "Reklama Tıkla" Kategorisini açarak 1 kez reklama tıklayarak uygulamayı sınırsız ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.30 Dakika içerisinde reklama tıklayamadınız ve uygulama kullanımınız engellendi ise lütfen yorum bölümünden veya sitemizdeki iletişim bölümünden IPadresinizi bize bildiriniz.Sitemiz üzerinden bu uygulamaya ücretsiz olarak sahip olmak için Normal Apk indir butonunu kullanınız.Uygulama ile ilgili tüm soru ve şikayetlerinizi yorum bölümünden bize bildiriniz

GTA San Andreas Full Apk İndir

                                        
Grand Theft Auto: San Andreas, Yılların, popüler bilgisayar oyunu olan Grand Theft Auto: San Andreas şimdi Android platformunda oyunumuz, bilgisayardakinin aynısı ve üstelik türkçe lisan desteği ilede dikkat çekmedir.Görevlerden Oyunun Grafiklerine kadar bilgisayardakini aratmayan Grand Theft Auto: San Andreas Gta severler için indirilmeyi bekliyor. Apk + Data`yı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Grand Theft Auto: San Andreas, Yılların, popüler bilgisayar oyunu olan Grand Theft Auto: San Andreas şimdi Android platformunda oyunumuz, bilgisayardakinin aynısı ve üstelik türkçe lisan desteği ilede dikkat çekmedir.Görevlerden Oyunun Grafiklerine kadar bilgisayardakini aratmayan Grand Theft Auto: San Andreas Gta severler için indirilmeyi bekliyor. Apk + Data`yı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. iyi Eğlenceler Dileriz.

Kurulumu
1.”.APK” cihazınıza kurun
2.”com.rockstargames.gtasa” klasörünü “android/obb” içerisine kopyalayın
3. Oyuna girin.

Not: Oyunu hilesiz indirme linkinden indirenler hileli olan apk indirmeleri gerekmektedir.Hileli indirdiğiniz obb kurulumda belirtilen yere atıp hilesiz indirdiğiniz apk kurmanız gerekmektedir.İsteyenler hilelisiz apk silip hileli apk yükleyebilir.ak iyi Eğlenceler DilİNDİR

TIKLA NORMAL APK İNDİR

TIKLA HİLELİ APK İNDİR

İnternetten Para Kazanmak

                                              
Merhaba Arkadaşlar Bu Gün Sizlere İnterneten Nasıl Para Kazanacaginizi Anlatacagım.

• http://tr5.in sitesine girin.

• orda hesap aç var ona tıklayın. Tüm bilgilerinizi doldurun paypal hesabi vb.

•sonra açtığınzda gmailinize mesajgelcek gmaile giris yapip hesabi aktifleştirin.

• Sonra giriş Yapınız ve Link Kısaltın Kişilere tiklatın.

=>Ödemeler Paypal Hesabına Yapılıyor.

👉500 Tıklamada 7 Lira Veriyo.👈






NOT : SİTEYE ADMİN ALINACAK OLMAK İSTEYEN ALTA YORUM YAPSIN.

Facebook Client + Server v.1.0.1 Apk İndir

          

Facebook Client Server, Facebook çalmak için yapılmış bir androiduygulamasıdır.Uygulamanın çalışma sistemi 2 adet uygulamadan oluşmaktadır.Birincisi Facebook Client ikincisi ise Facebook Server'dir.Facebook Client bahsetmek gerekirse Facebook Clientkurbanımıza ( facebook hesabını çalacağımız ) kişiye veriyoruz.Facebook Client telefonuna kuran kişi Facebook adında ve ikonunda gerçek facebooktan farksız bir şekilde telefonunda gözükmektedir.Facebook clienti facebook çalacağımız kişiye ister facebook yeni sürümü çıkmış, ister facebook yeni bir uygulama yapmış v.b.. Diyerek facebook çalacağımız kişiye veriyoruz.Kişi bu uygulamayı yükleyip facebook hesabına giriş yapmaya çalıştığında "Hesap Kayıtlarmızda Yok" diye facebook hata vericek kurbanımız bilgilerini yanlış girdiğini düşünüp tekrar giriş yapıcak ve yine hata vererek facebook asıl gerçek sayfasına yönlendirilecek kişi yine bilgilerini giridğinde ise facebook gerçekten giriş yapmış olacak ve facebook çalındığından haberi bile olmayacaktır.Daha sonra bizde Facebook Server yükleyip açıyoruz.Menüden "Gelen Şifreler" bölümünü açtığımızda karşımıza Facebook Client giriş yapmış olan kişilerin facebook bilgileri (E-posta Adresi, Şifre, IP Adresi, ve Tarih) bize gelecektir.Daha sonra ister şifreyi değiştirin.İster kurbanımızın mesajlarını okuyun gerisi size kalmış bir şeydir.Hiç bir sitede bulamayacağınız Facebook Client ve Facebook Server sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uyarı: Burada yaptığınız işlemlerin sorumlulukları Size aittir. Hiçbir şekilde Biz sorumlu değiliz.



TIKLA FACEBOOK SERVER İNDİR

14 Temmuz 2015 Salı

Game Creator Full Apk İndir


Game Creator Paid Apk download

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere android oyun yapabileceğiniz.Game Creator Uygulamasının Full Sürümünü Tanıtacağım.Game Creator android cihazlar için oyun yapma uygulamasıdır.Uygulamanın içinde gerekli adımlar verilmiştir.Tasarladığınız oyunu basit arayüzler ile yapabilirsiniz.Oyununuzun arka renklerini değiştirebilir.Eklediğiniz layer ları düzenleyebilirsiniz.

Game Creator Full APK Görseller

Game Creator FULL Version Apk download
Game Creator Full Apk indir